Om os

Aarhus Skilte bliver i dag driftet af det aarhusianske makkerpar Philip Nykjær Kejser og Evaldas Sulcas.

Om os

Aarhus Skilte bliver i dag driftet af det aarhusianske makkerpar Philip Nykjær Kejser og Evaldas Sulcas med ideologien om at være det førende skilte- og bilplejecenter i Aarhus. Vi har begge hjertet med i virksomheden. Enhver opgave, stor som lille, udføres derfor til perfektion. Vi er to passionerede iværksættere, som sætter en stor ære i vores håndværk, og vi vil derfor ikke afslutte en opgave, før det endelige resultat er udført korrekt og grundigt, og hvor kunden er tilfreds og glad for det udførte arbejde.

Kombinationen og samarbejdet mellem os er ikke helt tilfældigt. Evaldas er firmaets projektstyrer. Han har været i reklamebranchen i hele sin karriere, hvor han har tillært sig en stor faglighed og bred viden gennem sine år med blandt andet skilte- og foliereklamer. Evaldas er typen, som mestrer at realisere kundernes forventninger med en sund og aktiv dialog, hvor der er forståelse for kundens drømme.

Philip er firmaets drivkraft og motor, som laver alt det bagvedliggende arbejde, som sikrer at virksomheden altid kan levere det bedste stykke arbejde til enhver opgave. Philip har altid været iværksætter og har derfor en masse start-ups bag sig, hvor han i dag mestrer kunsten at markedsføre og brande de grundværdier, virksomheden indeholder.

Hvad står Aarhus Skilte for?

Oftest er det med ydmyghed, ambitioner og stolthed vores kunder henvender sig for at få udført reklame eller bilpleje hos os.

Hvad står Aarhus Skilte for?

Oftest er det med ydmyghed, ambitioner og stolthed vores kunder henvender sig for at få udført reklame eller bilpleje hos os. Vi tager derfor alle opgaver alvorligt og ambitiøst og yder den ekstra indsats, det kræver for at indfri kundens forventninger.

For hver opgave stiller vi den bedste faglighed og største ekspertise til rådighed. Det gør vi først og fremmest for at rådgive kunden med udgangspunkt i de ønsker og idéer de måtte have til deres reklame, skiltning eller bilpleje. Når rammerne er sat for opgaven, aftales en fast aftale på både pris og deadline for opgaven. Du vil derfor ikke opleve nogen ubehagelige overraskelser hos Aarhus Skilte, da vi er jyske helt ind i hjertet – en aftale er en aftale!

Du vil opleve, at kommunikation, høj faglighed og grundighed er i fokus. Vi er med kunden gennem hele processen og stiller selvfølgelig garanti for det udførte arbejde. Alt arbejde bliver udført professionelt og efter lovens rammer.

Vi hjælper både private og virksomheder med alle vores ydelser.

Hos Aarhus Skilte har vi tre ting, som vi vægter og prioriterer højest i vores arbejde; kvalitet, service og håndværk.

Det er helt gratis at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål vedrørende din næste reklame, skiltning eller bilpleje.

Hos Aarhus Skilte har vi tre ting, som vi vægter og prioriterer højest i vores arbejde; kvalitet, service og håndværk.

Det er helt gratis at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål vedrørende din næste reklame, skiltning eller bilpleje. Vi kan enten besvare dine spørgsmål pr. telefon +45 42 90 90 80 eller pr. mail info@aarhusskilte.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.